kekis

Σχετικά με εμάς

Αλουμίνιο

Η πολυετής παρουσία μας στον απαιτητικό χώρο των κατασκευών, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις άριστης ποιότητας, μεγάλης αντοχής και στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ποιότητα ζωής

Από το 1970 και μετά, που το σύγχρονο αστικό μοντέλο πρωτοεμφανίστηκε με την εντατική κατασκευή πολυκατοικιών, αναπτύχθηκαν ασθένειες που οφείλουν τη γέννηση τους στο εσωτερικό κλίμα των νέων κτιρίων (SBS: Sick Buildings Syndrome).
Για το λόγο αυτόν, μέσα από τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός κτιρίου θα πρέπει να διασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης ως προς το φωτισμό, τον εξαερισμό, τη θέρμανση ή την ψύξη, την ηχομόνωση και το γενικότερο εσώκλιμα ενός χώρου.

kekis
kekis
kekis

Προφίλ

Η εταιρεία KEKIS | xClusive Aluminium Systems δραστηριοποιείται στην κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων. Η έδρα της βρίσκεται στον Νέο Άγιο Αθανάσιο Πέλλας. Η KEKIS | xClusive Aluminium Systems, έχοντας γνώση ότι η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών ενός πελάτη είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε επιχείρηση, επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλα είδη όπως: πόρτες αλουμινίου ασφαλείας νέας γενιάς, συστήματα υαλοπετασμάτων, σήτες και κάγκελα. Σήμερα η KEKIS | xClusive Aluminium Systems, συνεχίζει το πρόγραμμα επενδύσεών της σε νέες και καινοτόμες τεχνολογίες. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, στρατηγική επιλογή της εταιρείας είναι, η παραγωγή προϊόντων αρίστης ποιότητας. Για την εξασφάλιση του στόχου αυτού η KEKIS | xClusive Aluminium Systems, έχει αναπτύξει συνεργασίες με τα μεγάλα ονόματα του χώρου (Elvial, Winkhaus, G-U κ.α.) διασφαλίζοντας την προσφορά των πλέον σύγχρονων, ολοκληρωμένων υπηρεσιών για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Συγκεκριμένα προσφέρουμε:

  • Υψηλής ποιότητας κουφώματα, εξωτερικές πόρτες μόνο από αναγνωρισμένα εγχώρια και διεθνή εργοστάσια.
  • Τεράστια ποικιλία σχεδίων.
  • Γρήγορη εξυπηρέτηση και χρήσιμες συμβουλές από εξειδικευμένη ομάδα.
  • Προσαρμογή ακόμα και στους πιο δύσκολους χώρους.
  • Απόλυτη ακρίβεια στα μέτρα – εγγυημένη εφαρμογή και στεγανοποίηση για τέλειο αποτέλεσμα.
  • Ολοκληρωμένο τμήμα after sales.

Η φιλοσοφία μας

Στην KEKIS | xClusive Aluminium Systems, αξιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, καινοτομούμε, εξελισσόμαστε και βελτιωνόμαστε, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του μέλλοντος. Κεντρική φιλοσοφία μας είναι η ποιότητα σε συνάρτηση με το παραγόμενο προϊόν και το φυσικό περιβάλλον. Ενεργώντας και παράγοντας μέσα σε αυτό το κλίμα, η KEKIS | xClusive Aluminium Systems παράγει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, βελτιώνοντας συνεχώς κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας όπως: την επιλογή των πρώτων υλών, την αποτελεσματικότερη λειτουργία των εγκαταστάσεων της, την τελική μορφή των προϊόντων, τη μεταφορά αυτών, αλλά και την σωστή χρήση τους.

Λίγα Λόγια

Η επιχείρηση ιδρύεται από τον Κέκη Χρήστο με τον διακριτικό τίτλο «Kekis | xClusive Aluminium Systems». Στόχος, η δημιουργία μιας σύγχρονης, για τα δεδομένα της εποχής, παραγωγική μονάδα με αντικείμενο δράσης την κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και λοιπών μεταλλικών κατασκευών.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης, πλαισιώνονται από εξειδικευμένα μηχανήματα. Η εταιρία εγκρίνεται στο αναπτυξιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ με σκοπό να επενδύσει σε νέο εξοπλισμό μηχανημάτων και υλικών με αποτέλεσμα τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών της που συνδυάζουν την άψογη εφαρμογή, ακρίβεια στη λεπτομέρεια, υψηλή ποιότητα, καλαισθησία και αντοχή στο χρόνο. Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και καλύτερους προμηθευτές υλικών αλουμινίου καθώς και των εξαρτημάτων τους ώστε να διαθέτει την καλύτερη ποιότητα και να παράγει κορυφαίας αισθητικής προϊόντα κουφωμάτων αλουμινίου.

Συνεργάτες


Γιατί να μας επιλέξετε;


Σχεδιασμός – Λειτουργικότητα

Τα συστήματά μας υπερέχουν στο σχεδιασμό και στη λειτουργικότητα. Ισχυρό τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, μελετά, σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα νέας γενιάς.

Υλικά – Προμήθειες


Τα προϊόντα κατασκευάζονται από τα καλύτερα υλικά και πάντα με αυτά που μας υποδεικνύει η εταιρία παραγωγής των προφίλ.

Παραγωγή – Κατασκευή


Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο ώστε να κατασκευάζει τα συστήματά μας με συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής ώστε να αποφεύγονται λάθη.

Πιστοποιήσεις


Όλα τα συστήματα έχουν πιστοποιηθεί, μέσω της εταιρίας παραγωγής αυτών, στο πλέον αναγνωρισμένο Ινστιτούτο στον κόσμο Ift Rosenheim Γερμανίας.

Τοποθέτηση


Τα συστήματά μας τοποθετούνται στο έργο σας από πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης άρτια εκπαιδευμένο με ανώτερα χαρακτηριστικά ποιότητας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο